Web Construccions Salido-Carrió

Una web WordPress treballada des d’una agencia de desarrollo web a Manresa.

SALIDO-CARRI√ď, empresa constructora de Manresa, va contactar amb la nostra agencia per tal d’encarregar-nos el desarrollo web de la seva p√†gina corporativa. La soluci√≥ proposada va ser l’implementaci√≥ d’un web WordPress. Auto-gestionat pel client i que funciona com a cat√†leg per a les seves promocions en curs, ja sigui presentades en format imatge o tamb√© en format tour virtual mitjan√ßant videos o fotografies de 360¬ļ. La web est√† desenvolupada en llenguatge php5, css3, javascript i dhtml, aix√≠ com tamb√© optimitzada a un m√≠nim del 80% segons Google Pagespeed.

Quines webs desenvolupem a l’agencia?

Segons es necessiti, segons se’ns demani. Realment dissenyem tot tipus de webs, ja siguin corporatives, presencials o per vendre online. De fet, √©s en el moment que parlem de vendre online on hi ha un primer salt qualitatiu respecte a webs m√©s presencials, tipus WordPress. El fet de vendre online comportar√† treballar amb fitxes de productes, variables i moltes fotografies i textos a redactar i optimitzar. En segon lloc, tamb√© caldr√† conectar una passarel¬∑la de pagament segura i configurar tot el back-end o la zona de gesti√≥ de la botiga.

√Čs car el desenvolupament d’una web amb una agencia com la nostra?

En absolut. Plataformes com WordPress o Shopify s√≥n molt √†gils de produ√Įr. En el cas de disseny de botigues online, les hores de feina acostumen a ser impactades per la quantitat de productes a publicar. En aquests casos, la nostra proposta acostuma a ser de deixar fets alguns productes reals, com a mostra, per passar despr√©s a fer formaci√≥ al client o al gestor de la botiga online i deixant que sigui ell qui introdueixi el gruix de productes. Aix√≤ serveix per practicar amb la web i, per suposat, per estalviar costos d’una tasca gens complexa. Per descomptat, podem oferir la introducci√≥ del 100% de productes si aix√≠ se’ns demana!


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de desarrollo web a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Detall de fitxa de projecte
Pàgina web Wordpress