Identitat gràfica WeDoIt

Imatge gràfica per a WeDoIt: un d’aquells projectes disseny gràfic xulos de fer!

De tant en tant apareix un d’aquells projectes de disseny gràfic que resulten extremadament divertits i satisfactoris. La identitat visual per a l’enginyeria We Do It, n’és un exemple. Una imatge modular i plena de color per a una empresa que ofereix serveis a la indústria de producció i béns d’equipament.

Treballem tot tipus de projectes de disseny gràfic

En el cas mostrat la nostra tasca fou la de crear l’identitat visual i aplicar-la en paperería i web. Disseny de logotip, carpetes, targetes de visita… en cada cas generem més o menys aplicacions segons es necessiti. A vegades n’hi ha prou amb aquest ‘pack’ bàsic però, tot sovint, cal dissenyar aplicacions com rotulació o cartelleria, algún element de packaging o etiquetes, rotular tota una flota de vehicles o pensar en el vestuari corporatiu… És important tenir clara aquesta llista d’aplicacions per tal de poder tenir una visió més global a l’hora de posar-se a dissenyar-ne la gràfica.

I també com a projectes de disseny… webs!

A vegades projectes offline i projectes online van acompanyats de la mà. Cal atacar els dos canals en paral·lel. Però altres vegades directament no hi ha necessitat de treballar res més que no sigui en digital. Una web presencial, una web corporativa o una botiga online. Apliquem els mateixos criteris a l’hora de començar per un bon briefing i establir una proposta o estratègia. Treballem dissenyant pàgines web siguin en WordPress o qualsevol altre CMS, com també botigues online via Shopify, WooCommerce o Prestashop. I si cal, fem projectes totalment a mida, normalment via Simfony


 

Podeu veure altres projectes de disseny gràfic aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Disseny d'identitat corporativa
Disseny de logotip per a enginyería
Disseny de targes de visita
Disseny de carpetes