Botiga online sabates D’Como

Un disseny de botiga online molt necessari

 

Aquest exemple de disseny de botiga online el podem veure amb DComo. S√≥n una sabateria que t√© els seus origens en un petit taller de cal√ßat de Mallorca d’on van poder salvar de la destrucci√≥ tot un seguit de motlles antics, els quals han fet servir de base per innovar i seguir fabricat cal√ßat de qualitat. Per√≤ per fer aquest salt avui en dia cal disposar d’un canal de vendes que ens permeti arribar arreu del m√≥n, siguin on siguin els nostres clients. I per aconseguir aix√≤ es fa impensable no disposar d’una botiga online. En aquest cas, una botiga Shopify auto-gestionada pel propi client. √Čs una plataforma molt f√†cil de fer anar i de mantenir. A m√©s, es sincronitza amb altres canals de venda digitals com puguin ser Facebook, Instagram, Google Shopping, Tik-tok, etc.

 

Coses que podem fer amb una botiga online

 

Sigui quina sigui la soluci√≥ escollida, tipus WordPress, Shopify¬† o Prestashop, s√≥n indiscutibles els avantatges de disposar d’una botiga online, en especial si aquesta complementa la nostra botiga f√≠sica. Ens possibilitar√† el poder arribar a clients que s√≥n m√©s enll√† de la nostra zona d’influ√®ncia f√≠sica. Ens permetr√†, de manera molt simple, disposar de tota la botiga en idiomes addicionals. Ser√† un canal on anirem afegint contingut que quedar√† all√† per sempre per tal de ser consultat per qui ho necessiti. Ens eliminar√† la capacitat m√†xima que pugui tenir la nostra botiga f√≠sica, i ser√† habitual tenir m√©s varietat de producte a la web que a la botiga a peu de carrer. Ens facilita poder fidelitzar millor els clients, establint algun programa de recompenses i canals de comunicaci√≥ com newsletters.

 

Quanta feina hi ha al dissenyar una botiga online?

 

Per dissenyar una botiga online ens caldr√† preparar una s√®rie de materials. En gran part, aix√≤ afectar√† al cost final de la botiga online. A tall de resum, haurem de tenir en compte: textos d’empresa, textos legals (av√≠s legal, condicions, devolucions, enviaments…). Tamb√© caldran textos per a cada producte de la botiga. Aqu√≠ √©s on hi pot haver el gruix de feina i on cal tenir present a quants idiomes volem la botiga online. A banda, ens caldr√† com a m√≠nim una bona fotografia per a cada producte i per les possibles variacions que hi pugui haver (roba de diferents colors, maquillatge de diferents tons…). El fet d’introdu√Įr tots els productes, una vegada tinguem textos i fotos, √©s tamb√© un factor que afectar√† al cost total de la web. Cal valorar si els productes els introdueix qui dissenya la botiga online o si els prefereix anar entrant el propi client.

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny web Shopify aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!