Xarxes socials


¿Necessites un Community Manager a Manresa perquè gestioni les xarxes socials de la teva empresa o negoci?

Community management de qualitat per a empreses i autònoms a la comarca del Bages

A Sideral també ens encarreguem de gestionar i desenvolupar tota mena d’estratègies per a xarxes socials, tant per a empreses com per a Pymes o autònoms. Si necessites un Community Manager a Manresa, només cal que segueixis llegint amb molta atenció.

Actualment les xarxes socials s’han convertit en el principal canal de comunicació de la majoria d’organitzacions, entitats, associacions i empreses, sent una de les formes més rendibles i efectives per assolir els objectius comercials marcats, fer créixer la teva reputació i la teva marca a la xarxa, transmetre els valors i la teva forma de treballar a la  comunitat, o posicionar-te per damunt dels teus principals competidors, mitjançant potents i completes estratègies de Social Media, a preus ajustats, sempre prenent les decisions correctes des d’un punt de vista estratègic, per tal d’incrementar les teves vendes i dirigir tràfic de qualitat cap al teu portal web. 

Coneixem a la perfecció el llenguatge, els formats i el contingut més adequat per a cada xarxa, així com el mètode més efectiu per transmetre el teu missatge. 

Et dissenyarem un calendari de publicacions a mida, amb creativitats que deixaran als teus seguidors amb la boca oberta, ja sigui mitjançant imatges, grafismes personalitzats, vídeos, enquestes, sortejos…; saber identificar quina és la mena de contingut que pot interessar més als usuaris de cada xarxa–Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, LinkedIn…– és una de les parts bàsiques i més importants de qualsevol estratègia Social Media.

També som especialistes dels anuncis i les campanyes de pagament per a Xarxes Socials

Totes les xarxes socials ofereixen i disposen de la possibilitat de realitzar campanyes d’anuncis i publicitat. Amb nosaltres com a partners digitals, no et farà gens de por convertir l’estratègia orgànica de qualsevol de les teves xarxes en una potent campanya de pagament.

Ara bé, cada xarxa és diferent i nosaltres t’explicarem amb detall les diferents tipologies de campanyes i anuncis que es poden implantar per tal d’assolir els objectius que t’hagis marcat per assolir. Dins de tot aquest procés, esdevé importantíssim identificar quines xarxes del teu negoci estan funcionant i aconseguint resultats de forma orgànica i quines no, per tal de saber on serà més rendible o interessant començar amb la teva primera campanya de pagament. D’altra banda, també és convenient detectar quines són les xarxes més populars i utilitzades pel teu públic objectiu i la teva clientela. 

Si la teva comunitat la formen usuaris d’entre 18 i 30 anys, és probable que la xarxa que més t’interessi potenciar sigui Instagram o YouTube; pel públic femení, una de les xarxes més utilitzades és Pinterest, mentre que si el que busques és dirigir-te a entorns professionals, cal potenciar al màxim el teu perfil empresarial de LinkedIn. 

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per realitzar una consulta o demanar pressupost. Només cal que dediquis un minut a completar aquest formulari i et direm quelcom en un tres i no res; també ens pots trucar al 619 68 63 49 per rebre un tracte directe i personalitzat. 

Com has pogut comprovar, si necessites un Community Manager a Manresa o a la província de Barcelona, et podem ajudar moltíssim, indiferentment de si el que vols és una estratègia per a xarxes orgànica o de pagament.