Disseny web

Oferim serveis de disseny web ràpids, creatius i a mida, per a cada projecte que se’ns presenta

Especialistes del disseny web a Manresa, per a autònoms, el comerç local, Pimes i empreses

A Sideral et trobaràs una agència de marketing digital, disseny web i publicitat que et pot ajudar molt a què el teu negoci online faci un salt de qualitat. Som especialistes del disseny web a Manresa, i ens dediquem a la creació de tota mena de webs i comerços electrònics, així com contingut especialitzat en qualsevol format per a campanyes de Branding i publicitat. D’altra banda, també ens dediquem a la gestió de xarxes socials i canals de comunicació tan populars i efectius com Facebook, YouTube o Instagram, entre d’altres.

Una agència de creatius i apassionats de les noves tecnologies, que poden fer un gir de 360° a la teva estratègia digital, renovar la imatge i el disseny de la web de la teva empresa i de la teva botiga online, pensant sempre a augmentar el valor de la teva marca, així com la teva reputació dins del sector al qual et dediquis. En conseqüència i a la llarga, la teva cartera de clients i les teves vendes online.

Quins projectes web solem dur a terme?

Comptem amb una llarga trajectòria dins del desenvolupament i el disseny web, havent-nos encarregat de tota mena de projectes, de forma integral o parcial; en aquest sentit, estem acostumats a treballar en consonància amb altres partners tecnològics. Des del disseny de botigues online amb els principals sistemes de gestió de contingut digital, com WordPress, PrestaShop o Shopify, fins al disseny integral de la teva imatge gràfica per a qualsevol xarxa social, canal de comunicació o campanya de publicitat online.

En essència, som creadors de contingut, apassionants del món digital, el disseny gràfic i el marketing online; ens encanta assessorar i guiar als nostres clients perquè prenguin la decisió correcta a cada moment del projecte.

No dubtis a fer-nos qualsevol consulta relativa als nostres serveis com a dissenyadors web, només has de dedicar uns segons a emplenar el formulari que et trobaràs en aquest enllaç o fer-nos un truc al 619 68 63 49. Tu imagina’t la teva web o la teva botiga online i nosaltres la farem realitat!