Identitat visual Abinsa Constructora Tècnica

Som un estudi de disseny web WordPress a Manresa

Doncs si, som un estudi de disseny web WordPress ubicat a Manresa, provincia de Barcelona, per√≤ realment i per sort… tenim clients arreu del territori! Oferim serveis de disseny web i disseny gr√†fic a empreses i entitats, petites o grans. Estudiem cada projecte web per valorar quina √©s realment la millor opci√≥ a l’hora de dissenyar la web. √Čs molt diferent dissenyar una web presencial que dissenyar una web corporativa. I, per suposat, cal tenir en compte totes les prestacions que s’esperen de la web, ja siguin actuals o futures. Cal que la web contempli comer√ß online? Potser √©s necessari un sistema de reserves? O una √†rea privada amb perfils d’usuaris?

Em convé una web programada en WordPress?

WordPress √©s un sistema CMS, de gesti√≥ de continguts, molt ext√®s. √Čs codi lliure i compta amb una important comunitat de desenvolupadors al darrera. Aix√≤ fa que sigui un sistema constantment actualitzat i millorat, sobretot en temes de seguretat. A banda, √©s una plataforma que ens permet integrar-hi m√≤duls per a pr√†cticament qualsevol necessitat. Podem limitar-nos a fer un disseny de web presencial o podem optar per tot un portal amb usuaris, desc√†rregues, reserves, compres… En conclusi√≥, una web WordPress ho suporta pr√†cticament tot! I a l’hora de gestionar els continguts de la web, per fer algun canvi o per actualitzar el blog, per exemple, √©s un sistema super f√†cil d’utilitzar, molt intu√Įtiu.

Què més pots fer una una web dissenyada en WordPress?

Nosaltres recomanem no limitar-se a deixar la web WordPress publicada i procurar mantenir-la viva i posicionant-se. Una bona pr√†ctica seria, per exemple, agafar la rutina de publicar nou contingut amb certa regularitat. Escriure un bon article pel blog, donant informaci√≥ d’algun tema en concret. Aix√≤ pot ser d’inter√®s per als usuaris i, a la vegada, enriqueix la sem√†ntica de la web, fet que ens ajuda en el posicionament de la mateixa. Si en aquesta web dissenyada en WordPress i afegim tamb√© tot un sistema de newsletter via Mailchimp, per exemple, aquest mateix article el podr√≠em enviar als nostres subscriptors. Anem mantenint el contacte amb ells. Igual els descobrim serveis o productes que desconeixien i, en el fons, no estem fent res m√©s que aprofitar un contingut que ja tenim creat!


 

Podeu veure altres projectes de disseny web WordPress a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Identitat gràfica Abinsa
Identitat gràfica Abinsa
Identitat gràfica Abinsa
Identitat gràfica Abinsa