Publicitat bus Z Kids

La teva agencia de social media a Manresa!

Com a agencia de social media a Manresa treballem per multitud de clients repartits per tot el territori. Creem i gestionem projectes de marketing online a xarxes i altres canals digitals. Podem plantejar i executar una campanya de publicitat a xarxes, segmentant el nostre p√ļblic objectiu per tal d’arribar a la gent que ens escoltar√†. Podem tamb√© per exemple fer que aquesta campanya sigui multi-canal, trobant la nostra audi√®ncia all√† on sigui: facebook, instagram, tik tok, linkedin, twitter… Tamb√© oferim serveis de gesti√≥ de xarxes socials

Gestió de gestió xarxes socials

Com a ag√®ncia de social media a Manresa tamb√© oferim el servei de gesti√≥ de xxss. Acostumem a fer un pack mensual per uns continguts a determinar segons el vostre perfil, necessitats, pressupost… El proc√©s habitual seria el d’establir un calendari de continguts amb vosaltres, acordar quantes publicacions hem de fer i a partir d’aqu√≠ anem gestionant el perfil i les possibles interaccions que hi hagi, traslladant-vos en tot moment les q√ľestions que hagueu de resoldre vosaltres. Evidentment aquesta gesti√≥ ‘fixa’ es pot complementar amb altres accions puntuals com puguin ser sortejos, concursos i altres estrat√®gies.

Què més fem com a agència de social media?

Per fer-ho f√†cil, nosaltres entenem que qualsevol canal de comunicaci√≥ on els usuaris puguin interactuar amb nosaltres o amb altres persones √©s un canal a cuidar i gestionar. Si aqu√≠ hi sumem altres canals menys bidireccionals per√≤ on igualment podem interactuar amb els usuaris… al final necessitem una gesti√≥ transversal de tot plegat. Tant √©s si parlem de social media per Instagram, perqu√® tard o d’hora aquell contingut correr√† per altres canals, o potser som nosaltres qui tamb√© l’aprofitar per actualitzar el perfil de Google My Business. La nostra estrat√®gia com a agencia de social media passa per contemplar tots els canals que siguin √ļtils, i cuidar-los tots per tal d’anar teixint aquesta xarxa digital, aquest embut, que ajudar√† a captar usuaris i dur-los cap all√† on vulguem, ja sigui la web o en nostre perfil a xxss.


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de social media a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

publicitat bus Z Kids