Campanya Vine al Cedem!

Una campanya de marketing digital per Manresa

“Vine al Cedem!” √©s una campanya de marketing digital per Cedem Manresa, un equipament municipal que ofereix serveis i recursos adre√ßats a empreses i persones emprenedores. La nostra feina va consistir en donar forma a la seva idea, creant una s√®rie de materials que poguessin ser difosos per xarxes socials. Amb aquesta idea, es van crear una s√®rie de creativitats per promocionar les diferents l√≠nies de serveis. En el proc√©s es van crear una s√®rie d’elements com fons i icones que poden anar sent re-utilitzats cada vegada que es necessiti generar nou material.

Perquè necessites marketing digital?

B√©, realment el qu√® necessites √©s marketing en general, i √≤bviament aix√≤ inclou el marketing digital. I el digital √©s un m√≥n molt complex on cada vegada hi ha m√©s tecles a tenir controlades, m√©s eines a dominar i m√©s estrat√®gies per provar. Aquesta √©s la nostra feina. Creem, pensem i gestionem estrat√®gies per tal d’arribar al teu p√ļblic objectiu. Fem que et vegi, que et conegui. Creem comunitat, aportem valor i fem √ļs de totes les eines que tenim per tal que tot aix√≤ es tradueixi en vendes i fidelitzaci√≥. I pensem en la manera de fer-ho f√†cil i fer-ho incremental amb el temps… que nom√©s puguem anar a m√©s!

Què més oferim en marketing digital a Manresa?

Ens agrada ser pro-actius i realment seria ideal poder fer una auditor√≠a completa per valorar l’estat global. Necessitats i realitats. Com a ag√®ncia de marketing digital a Manresa, podem optimitzar la web a nivell de disseny i a nivell de textos que posicionin. Podem establir tot un sistema de newsletters per anar mantenint el contacte amb els clients, podem optimitzar el perfil de Google My Business i aplicar altres estrat√®gia de SEO local, crear-vos continguts mensuals, etc… I per √ļltim, tamb√© poder crear campanyes publicit√†ries online, gestionant anuncis en xarxes.


 

Podeu veure altres projectes de disseny web WordPress a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Facebook Ad Cedem Manresa