Identitat Barcelona Drone World Cup

Un consultor en marketing digital envoltat de drones

L’equip organitzador del BDWC necessitava incorporar un consultor en marketing digital al seu equip. L’objectiu era organitzar i donar difusió a la 1a edició de la Barcelona Drone World Cup, i la nostra tasca planificar i executar tota l’estratègia de marketing digital. Una campanya a nivell internacional amb públic i participants provinents d’arreu del planeta, i on la difusió a través de xarxes socials en fou l’eix principal. Com a punt d’informació i reserves online, també es va dissenyar una pàgina web en múltiples idiomes per tal de donar suport a tots els participants.

Serveis com a consultor en marketing digital

Ajudem a empreses i negocis a millorar les seves estratègies de marketing online. Podem començar amb el disseny d’un pla estratègic i la gestió del mateix. Primer, definirem i implementarem diferents campanyes, usarem diferents canals i millorarem el posicionament online, la visibilitat o rellevància i conversions. Ens agrada ajudar a construïr una comunitat al voltant d’una marca, i transmetre els valors de la mateixa. Apropar-nos als nostres usuaris, interactuar amb ells i establir connexions que vagin més enllà d’una simple transacció online. En conclusió, volem que els nostres clients ofereixin experiències memorables i positives que ajudin a construïr una gran imatge de marca.

Consultor… i formació en marketing digital!

No sempre ens toca executar les accions definides en el pla de marketing digital… alguns clients tenen interès en gestionar i executar ells mateixos les diferents campanyes. Ens aquests casos, el què nosaltres us podem oferir és una formació complerta al vostre equip de marketing per tal de formar-lo en eines o conceptes que pugui desconèixer. Podem donar suport en canals de marketing a Shopify o WordPress / WooCommerce, en crear i gestionar WhatsApp Business o Google My Business. O també ens podem mirar com cal segmentar el públic als anuncis de Facebook o Instagram. O podem parlar de com optimitzar a nivell de SEO una nova landing page que ens interessi crear. I per últim, sempre amb el nostre suport continu i seguiment d’objectius.


 

Podeu veure altres projectes com a consultor de marketing online aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Identitat gràfica per la Barcelona Drone World Cup
Identitat gràfica per la Barcelona Drone World Cup
Identitat gràfica per la Barcelona Drone World Cup