Identitat Barcelona Drone World Cup

Un consultor en marketing digital envoltat de drones

L’equip organitzador del BDWC necessitava incorporar un consultor en marketing digital al seu equip. L’objectiu era organitzar i donar difusi√≥ a la 1a edici√≥ de la Barcelona Drone World Cup, i la nostra tasca planificar i executar tota l’estrat√®gia de marketing digital. Una campanya a nivell internacional amb p√ļblic i participants provinents d’arreu del planeta, i on la difusi√≥ a trav√©s de xarxes socials en fou l’eix principal. Com a punt d’informaci√≥ i reserves online, tamb√© es va dissenyar una p√†gina web en m√ļltiples idiomes per tal de donar suport a tots els participants.

Serveis com a consultor en marketing digital

Ajudem a empreses i negocis a millorar les seves estrat√®gies de marketing online. Podem comen√ßar amb el disseny d’un pla estrat√®gic i la gesti√≥ del mateix. Primer, definirem i implementarem diferents campanyes, usarem diferents canals i millorarem el posicionament online, la visibilitat o rellev√†ncia i conversions. Ens agrada ajudar a constru√Įr una comunitat al voltant d’una marca, i transmetre els valors de la mateixa. Apropar-nos als nostres usuaris, interactuar amb ells i establir connexions que vagin m√©s enll√† d’una simple transacci√≥ online. En conclusi√≥, volem que els nostres clients ofereixin experi√®ncies memorables i positives que ajudin a constru√Įr una gran imatge de marca.

Consultor… i formaci√≥ en marketing digital!

No sempre ens toca executar les accions definides en el pla de marketing digital… alguns clients tenen inter√®s en gestionar i executar ells mateixos les diferents campanyes. Ens aquests casos, el qu√® nosaltres us podem oferir √©s una formaci√≥ complerta al vostre equip de marketing per tal de formar-lo en eines o conceptes que pugui descon√®ixer. Podem donar suport en canals de marketing a Shopify o WordPress / WooCommerce, en crear i gestionar WhatsApp Business o Google My Business. O tamb√© ens podem mirar com cal segmentar el p√ļblic als anuncis de Facebook o Instagram. O podem parlar de com optimitzar a nivell de SEO una nova landing page que ens interessi crear. I per √ļltim, sempre amb el nostre suport continu i seguiment d’objectius.


 

Podeu veure altres projectes com a consultor de marketing online aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Identitat gràfica per la Barcelona Drone World Cup
Identitat gràfica per la Barcelona Drone World Cup
Identitat gràfica per la Barcelona Drone World Cup