Web Assegurances Pi√Īero

Assegurances Pi√Īero: un projecte ideal per a un dissenyador de webs WordPress!

Assegurances Pi√Īero √©s una corredur√≠a d’assegurances amb m√©s de 70 anys d’hist√≤ria, i aix√≤ √©s el qu√® volien reflectir a la seva web quan van buscar un dissenyador WordPress que entom√©s el projecte. El resultat √©s una web personalitzada i auto-gestionable pel client. Una web WordPress a dos idiomes i amb especial focus a l’assist√®ncia immediata, oferint comunicaci√≥ directa i tamb√© directori de tel√®fons assistencials. A m√©s, una de les caracter√≠stiques origin√†ries de WordPress √©s la seva funci√≥ com a blog, i aqu√≠ resulta ideal per al posicionament online de la web poder tenir aquest espai de comunicaci√≥ amb els nostres clients ja que, a banda de tenir-los al dia, anirem generant continguts rellevants que ajudar√†n a posicionar millor la p√†gina.

Serveis com a dissenyador WordPress o altres tipus de webs

WordPress √©s la plataforma CMS (gesti√≥ de continguts) m√©s popular i amb la que acostumem a treballar. Est√† molt extesa, √©s de codi obert i t√© una gran comunitat d’usuaris al darrera, fet que fa que estigui actualitzant-se constantment, millorant en seguretat i prestacions addicionals. √Čs la plataforma ideal per una petita web presencial per√≤ pot escalar-se fins arribar a ser una gran web amb venda online de productes, amb calendaris de reserves, espais amb continguts did√†ctics, zones privades i perfils d’usuaris, etc…

També dissenyem per altres plataformes a banda de WordPress!

Per descomptat no tot comen√ßa i acaba amb WordPress! Cada projecte presenta els seus requeriments i, per tant, ens adaptarem i escollirem la millor soluci√≥. Pot ser que sigui l’√ļs de Shopify per muntar una botiga online. Pot ser l’√ļs de Symfony per dissenyar una web a mida amb prestacions avan√ßades. Entremig, tamb√© trobem solucions com Prestahop o Magento, sistemes robustos i t√®cnicament m√©s complexes per muntar una botiga online.


 

Podeu veure altres projectes com a dissenyador web WordPress a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Disseny de web Wordpress
Web Wordpress responsive