Web Assegurances Piñero

Assegurances Piñero: un projecte ideal per a un dissenyador de webs WordPress!

Assegurances Piñero és una correduría d’assegurances amb més de 70 anys d’història, i això és el què volien reflectir a la seva web quan van buscar un dissenyador WordPress que entomés el projecte. El resultat és una web personalitzada i auto-gestionable pel client. Una web WordPress a dos idiomes i amb especial focus a l’assistència immediata, oferint comunicació directa i també directori de telèfons assistencials. A més, una de les característiques originàries de WordPress és la seva funció com a blog, i aquí resulta ideal per al posicionament online de la web poder tenir aquest espai de comunicació amb els nostres clients ja que, a banda de tenir-los al dia, anirem generant continguts rellevants que ajudaràn a posicionar millor la pàgina.

Serveis com a dissenyador WordPress o altres tipus de webs

WordPress és la plataforma CMS (gestió de continguts) més popular i amb la que acostumem a treballar. Està molt extesa, és de codi obert i té una gran comunitat d’usuaris al darrera, fet que fa que estigui actualitzant-se constantment, millorant en seguretat i prestacions addicionals. És la plataforma ideal per una petita web presencial però pot escalar-se fins arribar a ser una gran web amb venda online de productes, amb calendaris de reserves, espais amb continguts didàctics, zones privades i perfils d’usuaris, etc…

També dissenyem per altres plataformes a banda de WordPress!

Per descomptat no tot comença i acaba amb WordPress! Cada projecte presenta els seus requeriments i, per tant, ens adaptarem i escollirem la millor solució. Pot ser que sigui l’ús de Shopify per muntar una botiga online. Pot ser l’ús de Symfony per dissenyar una web a mida amb prestacions avançades. Entremig, també trobem solucions com Prestahop o Magento, sistemes robustos i tècnicament més complexes per muntar una botiga online.


 

Podeu veure altres projectes com a dissenyador web WordPress a Manresa aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Disseny de web Wordpress
Web Wordpress responsive