Exposici√≥ “Les campanes d’√ļs civil a Catalunya”

Un encàrrec molt xulo per la nostra agencia de disseny grafic!

Una exposici√≥ √©s quelcom que ens encanta a la nostra agencia de disseny grafic. √íbviament donem servei a qualsevol enc√†rrec sigui del tipus que sigui, per√≤ una exposici√≥, potser perqu√® hi juga molt l’espai i els seus volums i llums. Sigui com sigui, √©s sempre un enc√†rrec especial. En el cas de “Les campanes d’√ļs civil a Catalunya”, l’enc√†rrec va consistir en el disseny de la imatge de l’exposici√≥ aix√≠ com dels diferents plafons informatius. En total, una desena. Els fulls de sala van ser produ√Įts en catal√†, castell√†, aran√®s, neerland√®s i franc√®s.

Quins serveis ofereix la nostra agencia de disseny grafic?

Disseny de logotip, disseny d’identitat corporativa sencera, material de comunicaci√≥ i publicitat… La nostra ag√®ncia de disseny gr√†fic i disseny web a Manresa treballa qualsevol tipus d’enc√†rrec o projecte gr√†fic. Des de petits materials de marketing fins a disseny de logotip o la senyalitzaci√≥ de tot un edifici. Treballem en el disseny de forma a√Įllada o proposem formats i solucions si tenim llibertat per fer-ho. Tant √©s si hem de coordinar-nos amb impressors, manipuladors, fot√≤grafs…

I com a agencia de disseny grafic online?

Treballem comunicaci√≥ i publicitat tant offline com online i, per tant, en el sector digital la nostra agencia treballa fent disseny de p√†gines web, tant presencials com disseny web corporatiu. Acostumem a treballar amb plataformes com WordPress o qualsevol altra que ofereixi un disseny web responsiu i que tingui capacitat per a les necessitats de cada projecte web. Com a agencia de disseny web, tamb√© muntem botigues online. Normalment treballem amb Shopify o Prestashop, per√≤ tamb√© amb WooCommerce. Per acabar, mirem de deixar-la el m√©s optimitzada possible de cara a l’usuari final per√≤ tamb√© de cara als cercadors!


 

Podeu veure els nostres altres projectes com a agencia de disseny gr√†fic aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Disseny stand - agencia disseny grafic
Maquetació i disseny d'exposició
Disseny d'exposició per la Generalitat
Disseny d'identitat per exposició - agencia disseny grafic