Identitat i senyalitzaci√≥ Casa de Cultura Blanca d’Anjou

Som un estudi de disseny gràfic a la provincia de Barcelona

Doncs si, som un estudi de disseny gr√†fic ubicat a Manresa, provincia de Barcelona, per√≤ realment i per sort… tenim clients arreu del territori! Com en aquest exemple, un enc√†rrec que ens va venir via l’equip d’arquitectes i en el qual vam dissenyar el logotip i la senyalitzaci√≥ de tot un edifici municipal com √©s la Casa de Cultura Blanca d’Anjou a Vandell√≤s i l’Hospitalet de l’Infant, Tarragona. La Casa de Cultura Blanca d’Anjou √©s un equipament que agrupa els serveis de la televisi√≥ de Vandell√≤s i de la r√†dio de l’Hospitalet de l’Infant, l’espai jove, els locals d’entitats culturals i d’ensenyament, la sala-taller , la caixa d’assaig i la sala d’actes Ferrer Malet.

Què oferim en disseny gràfic?

La nostra ag√®ncia de disseny gr√†fic a Barcelona ofereix tot tipus de serveis en projectes gr√†fics i projectes web. Treballem identitats corporatives, disseny de logotips, p√†gines web, apps… Tamb√© dissenyem packaging per a productes o caixes i merchandising per a botigues online. I complementem tot plegat amb serveis de marketing online, ja sigui gesti√≥ de xarxes socials, publicitat a Instagram o creaci√≥ de newsletters per fidelitzar clients. Col¬∑laborem tamb√© amb periodistes que generen continguts per publicar en blogs de forma regular. D’aquesta manera, podem posicionar-nos per a diferents paraules claus relacionades amb el nostre negoci online.

Manresa, Barcelona, Tarragona… disseny gr√†fic arreu!

Per descomptat! Realment el nostre √©s un sector on les dist√†ncies s√≥n el que menys importa. El nostre estudi de disseny gr√†fic treballa amb clients de tot el territori i amb alguns de m√©s enll√† de la frontera. El lloc on sigueu √©s realment indiferent, com segurament us trobeu vosaltres amb els vostres clients! Podem mirar de gestionar-ho tot online. Tenim tots eines com Google Drive, Meet, WeTransfer, Dropbox… Guanyem en comunicaci√≥ i agilitat. I si cal que ens desplacem… tant √©s si hem d’agafar un tren, un avi√≥ o venir en patinet… si us cal tenir-nos al davant… venim!


 

Podeu veure altres projectes de disseny gr√†fic a Barcelona aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Logotip de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou
Pictogrames per senyalització d'espais - disseny gràfic barcelona
Vinil amb logotip
Porta amb pictograma
Logotip aplicat a la façana de la Casa de Cultura - disseny gràfic barcelona
Detall de columna rotulada amb la nova identitat gràfica - disseny gràfic barcelona
Detall de distribu√Įdor i de les instal¬∑lacions