Imatge i campanya “Cedem Talent”

Una campanya de continuïtat per la nostra agencia marketing online a Manresa!

CEDEM Talent és un programa més dins l’oferta de l’entitat de Manresa i, per tant, a l’agencia de marketing online teníem clar que la seva identitat visual havia de ser coherent i integrar-se amb la resta de marques i materials generats. Aquesta tasca queda solventada gràcies al manual d’identitat i les pautes que allà es defineixen. Estalviem temps i confusió i guanyem en coherència i imatge de marca. Després, ja només queda generar les diferents aplicacions que, en el cas d’aquesta campanya, consistien en una sèrie d’imatges explicatives que es publicaven tant en format post com en format Stories.

Què més ofereix la nostra agencia de marketing online a Manresa

Realment oferim un servei global però que adaptem a cada cas, segons les necessitats específiques. Tenim col·laboradors experts en totes les àrees i formem equips de treball variables per a cada projecte de màrqueting online. A Manresa, Tarragona, Girona… creem, gestionem i promocionem campanyes segons faci falta i segons pressupost. Revisem webs, les redissenyem o les fem auditar i optimitzar si la web no rendeix com cal.

Quins perfils hi ha en una agencia de marketing online?

A la nostra agència de marketing online col·laborem amb multitud de perfils. És un món molt especialitzat i seria inviable executar projectes d’una altra forma. Cada cas requereix perfils diferents, ja sigui per fer una auditoria SEO, per redissenyar, per crear una campanya online, per fer un estudi de mercat i una recerca de paraules clau… També hi ha perfils més tècnics que aporten solucions en hosting, en migració de bases de dades, en creació de landing temporals, formularis de Mailchimp, etc…


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de marketing online a Manresa aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Exemple de feina de la nostra agencia de marketing online a manresa
Exemple de feina de la nostra agencia de marketing online a manresa
Marketing digital a manresa