Imatge i campanya “Cedem Talent”

Una campanya de continu√Įtat per la nostra agencia marketing online a Manresa!

 

CEDEM Talent √©s un programa m√©s dins l’oferta de l’entitat de Manresa i, per tant, a l’agencia de marketing online ten√≠em clar que la seva identitat visual havia de ser coherent i integrar-se amb la resta de marques i materials generats. Aquesta tasca queda solventada gr√†cies al manual d’identitat i les pautes que all√† es defineixen. Estalviem temps i confusi√≥ i guanyem en coher√®ncia i imatge de marca. Despr√©s, ja nom√©s queda generar les diferents aplicacions que, en el cas d’aquesta campanya, consistien en una s√®rie d’imatges explicatives que es publicaven tant en format post com en format Stories.

 

Què més ofereix la nostra agencia de marketing online a Manresa

 

Realment oferim un servei global per√≤ que adaptem a cada cas, segons les necessitats espec√≠fiques. Tenim col¬∑laboradors experts en totes les √†rees i formem equips de treball variables per a cada projecte de m√†rqueting online. A Manresa, Tarragona, Girona… creem, gestionem i promocionem campanyes segons faci falta i segons pressupost. Revisem webs, les redissenyem o les fem auditar i optimitzar si la web no rendeix com cal.

 

Quins perfils hi ha en una agencia de marketing online?

 

A la nostra ag√®ncia de marketing online col¬∑laborem amb multitud de perfils. √Čs un m√≥n molt especialitzat i seria inviable executar projectes d’una altra forma. Cada cas requereix perfils diferents, ja sigui per fer una auditoria SEO, per redissenyar, per crear una campanya online, per fer un estudi de mercat i una recerca de paraules clau… Tamb√© hi ha perfils m√©s t√®cnics que aporten solucions en hosting, en migraci√≥ de bases de dades, en creaci√≥ de landing temporals, formularis de Mailchimp, etc…

 


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de marketing online a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Exemple de feina de la nostra agencia de marketing online a manresa
Exemple de feina de la nostra agencia de marketing online a manresa
Marketing digital a manresa