Disseny de perfil d’Instagram

Creació i gestió de xarxes socials a Manresa

 

La nostra ag√®ncia de marketing a Manresa pot donar-vos un cop de m√† amb les vostres xarxes socials. Creem i optimitzem perfils socials. En el cas mostrat, per exemple, plantegem ‘look and feel’ de perfil a Instagram. Fem una proposta de tota una s√®rie de publicacions. En el fons, estan definides per categories, serveis, productes… Alternem amb alguna imatge m√©s personal i propera. I per acabar, generem una s√®rie de plantilles a Canva per tal que el client pugui anar actualitzant el seu feed a Instagram.

 

Altres accions en xarxes socials

 

Ens agrada gestionar xarxes socials a Manresa perqu√® aix√≠ podem fer un monitoratge de la marca. Vetllem per la seva reputaci√≥ per√≤ alhora mantenim una coher√®ncia en el missatge i les visuals de cada xarxa. Si parlem de gesti√≥, passar√≠em primer a acordar i elaborar un calendari de publicacions i en determinem la seva freq√ľ√®ncia.

 

Si ja porteu les vostres xarxes socials… tambe us podem ajudar!

 

Potser us gestioneu les xarxes socials per√≤ necessiteu suport per la dinamitzaci√≥ de les mateixes. O potser teniu pensat de fer alguna campanya de marketing online, posant algun anunci en xarxes, per√≤ no sabeu com acabar de fer-ho o necessiteu unes creativitats fetes per un dissenyador gr√†fic a Manresa. En tot el qu√® implica xarxes socials… us podem ajudar. Tamb√© podem valorar quines estrat√®gies teniu implementades, veure si es pot millorar i, si cal, donar formaci√≥ al vostre equip gestor de xarxes.

 


 

Podeu veure altres projectes de gesti√≥ de xarxes socials aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Exemple disseny de xarxes socials a Manresa
Exemple de gestió de xarxes socials
Disseny de perfil professional a Instagram