Disseny de perfil d’Instagram

Creació i gestió de xarxes socials a Manresa

La nostra agència de marketing a Manresa pot donar-vos un cop de mà amb les vostres xarxes socials. Creem i optimitzem perfils socials. En el cas mostrat, per exemple, plantegem ‘look and feel’ de perfil a Instagram. Fem una proposta de tota una sèrie de publicacions. En el fons, estan definides per categories, serveis, productes… Alternem amb alguna imatge més personal i propera. I per acabar, generem una sèrie de plantilles a Canva per tal que el client pugui anar actualitzant el seu feed a Instagram.

Altres accions en xarxes socials

Ens agrada gestionar xarxes socials a Manresa perquè així podem fer un monitoratge de la marca. Vetllem per la seva reputació però alhora mantenim una coherència en el missatge i les visuals de cada xarxa. Si parlem de gestió, passaríem primer a acordar i elaborar un calendari de publicacions i en determinem la seva freqüència.

Si ja porteu les vostres xarxes socials… tambe us podem ajudar!

Potser us gestioneu les xarxes socials però necessiteu suport per la dinamització de les mateixes. O potser teniu pensat de fer alguna campanya de marketing online, posant algun anunci en xarxes, però no sabeu com acabar de fer-ho o necessiteu unes creativitats fetes per un dissenyador gràfic a Manresa. En tot el què implica xarxes socials… us podem ajudar. També podem valorar quines estratègies teniu implementades, veure si es pot millorar i, si cal, donar formació al vostre equip gestor de xarxes.


 

Podeu veure altres projectes de gestió de xarxes socials aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Exemple disseny de xarxes socials a Manresa
Exemple de gestió de xarxes socials
Disseny de perfil professional a Instagram