Memòria anual Althaia

Poder fer disseny editorial per Manresa és un plaer per a un dissenyador gràfic!

La Fundació ALTHAIA de Manresa buscava un dissenyador grafic per la seva memòria anual, i com no podia ser d’altre manera, nosaltres vam estar encantats de donar-los un cop de mà. Poder treballar en disseny editorial és sempre un repte apassionant per a un dissenyador grafic a Manresa. En aquesta ocasió, la maquetació inclou una versió impresa en català i les corresponents traduccions a castellà i altres idiomes es presenten en format digital, concretament com a PDF interactiu. Aquesta darrera opció permet tenir un document amb informació addicional vinculada, ja siguin reculls de premsa, galeries d’imatges o videos online.

Quins serveis ofereixo com a dissenyador gràfic a Manresa… i arreu!

Disseny de logotip, disseny d’identitat corporativa sencera, material de comunicació i publicitat… L’estudi de disseny gràfic i disseny web ofereix suport en qualsevol necessitat gràfica. Des de petits materials de marketing fins a disseny de packaging o senyalització d’edificis o oficines corporatives. Tant és si hem de coordinar-nos amb una impremta, una empresa de rotulació o el departament informàtic de tot un hospital.

I a més a més… formació en disseny també!

Les eines hi són i estan disponibles per a tothom, per tant… perquè no ser auto-suficient? Puntualment imparteixo formacions en disseny gràfic via l’eina Canva, explico estratègies de SEO local o posicionament del nostre negoci físic i, també, faig consultoria a empreses i comerços que no acabin de sortir-se’n amb tot plegat. En aquests darrers casos també puc donar formació i suport en campanyes a Facebook Ads / anuncis a Instagram, creació de newsletters o optimització de perfils de Google My Business.


 

Podeu veure aquest projecte com a dissenyador grafic a Manresa aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Disseny gràfic de catàleg
Disseny de memòria anual
Diseño memoria anual Althaia Manresa
Disseny memòria empresarial Althaia Manresa
Disseny editorial Manresa
Disseny memòria anual per Althaia Manresa