Memòria anual Althaia

Poder fer disseny editorial per Manresa és un plaer per a un dissenyador gràfic!

 

La Fundaci√≥ ALTHAIA de Manresa buscava un dissenyador grafic per la seva mem√≤ria anual, i com no podia ser d’altre manera, nosaltres vam estar encantats de donar-los un cop de m√†. Poder treballar en disseny editorial √©s sempre un repte apassionant per a un dissenyador grafic a Manresa. En aquesta ocasi√≥, la maquetaci√≥ inclou una versi√≥ impresa en catal√† i les corresponents traduccions a castell√† i altres idiomes es presenten en format digital, concretament com a PDF interactiu. Aquesta darrera opci√≥ permet tenir un document amb informaci√≥ addicional vinculada, ja siguin reculls de premsa, galeries d’imatges o videos online.

 

Quins serveis ofereixo com a dissenyador gr√†fic a Manresa… i arreu!

 

Disseny de logotip, disseny d’identitat corporativa sencera, material de comunicaci√≥ i publicitat… L’estudi de disseny gr√†fic i disseny web ofereix suport en qualsevol necessitat gr√†fica. Des de petits materials de marketing fins a disseny de packaging o senyalitzaci√≥ d’edificis o oficines corporatives. Tant √©s si hem de coordinar-nos amb una impremta, una empresa de rotulaci√≥ o el departament inform√†tic de tot un hospital.

 

I a m√©s a m√©s… formaci√≥ en disseny tamb√©!

 

Les eines hi s√≥n i estan disponibles per a tothom, per tant… perqu√® no ser auto-suficient? Puntualment imparteixo formacions en disseny gr√†fic via l’eina Canva, explico estrat√®gies de SEO local o posicionament del nostre negoci f√≠sic i, tamb√©, faig consultoria a empreses i comer√ßos que no acabin de sortir-se’n amb tot plegat. En aquests darrers casos tamb√© puc donar formaci√≥ i suport en campanyes a Facebook Ads / anuncis a Instagram, creaci√≥ de newsletters o optimitzaci√≥ de perfils de Google My Business.

 


 

Podeu veure aquest projecte com a dissenyador grafic a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Disseny gràfic de catàleg
Disseny de memòria anual
Dise√Īo memoria anual Althaia Manresa
Disseny memòria empresarial Althaia Manresa
Disseny editorial Manresa
Disseny memòria anual per Althaia Manresa