Dones amb Idees 2021

Un nou projecte de la nostra agencia de marketing digital a Manresa!

 

En aquest cas, la nostra ag√®ncia de marketing digital va treballar des de Manresa i per Manresa. “Dones amb Idees” √©s un programa que organitza l’Ajuntament de Manresa a trav√©s de CEDEM, dirigit a dones emprenedores tot i oferint-los un espai de refer√®ncia emp√†tic i molt centrat en la innovaci√≥ i la col¬∑laboraci√≥. La nostra tasca va consistir en donar-los suport a nivell de xxss i estrat√®gia de comunicaci√≥.

 

Quins altres serveis us ofereix la nostra agencia de marketing digital a Manresa

 

Us podem ajudar en diferents accions de marketing digital tals com posicionament SEO, presencia a xarces o marketing de continguts. Oferim gesti√≥ professional i calendaritzada dels vostres perfils d’empresa a xxss. Ja sigui com a estrat√®gia complementaria o com a √ļnica opci√≥, tamb√© creem i gestionem campanyes de pagament per clic a Google (SEM), a Facebook o a Instagram. Les tres opcions s√≥n maneres molt eficients de fer promoci√≥. Ofereixen eines per poder fer una segmentaci√≥ excel¬∑lent i arribar al nostre p√ļblic objectiu de forma quir√ļrgica.

 

I banda de les xarxes socials….

 

M√©s enll√† de les campanyes a xarxes, la gesti√≥ de perfils o el marketing de continguts, la nostra ag√®ncia de marketing digital tamb√© ofereix disseny i desenvolupament de webs i botigues online en la seva totalitat. Tamb√© ens especialitzem en la creaci√≥ de landing pages pensades i optimitzades per a la captaci√≥ de leads. √Čs a dir, us fem arribar primers contactes via tel√®fon o via formulari.

 


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de marketing digital a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Exemple de projecte de l'agencia marketing digital manresa
Exemple de projecte de l'agencia marketing digital manresa