Shopify Tarannà Cosmètica Natural

Som especialistes en disseny web Shopify

 

Treballem com a Shopify Partners i fem disseny web Shopify per a qualsevol negoci i empresa que vulgui vendre online. Com en el cas de l’exemple, es tracta de botigues online auto-gestionades pel client. La seva mec√†nica est√† molt ben pensada i molt ben resolta, ja que la plataforma consta de m√©s d’un mili√≥ de botigues online on constantment van fent testing A/B per veure com poden millora tot el proc√©s de compra. √Čs la plataforma m√©s f√†cil de gestionar i, important, de mantenir. La gesti√≥ del dia a dia √©s molt √†gil i la pr√≤pia plataforma es va actualitzant per oferir-nos noves prestacions com sincronitzaci√≥ de productes a Facebook, canal de marketing a Tik tok, aparici√≥ a Google Shopping, etc…

 

Què necessitem per dissenyar una web Shopify

 

Si ens demanes el disseny web Shopify et passarem una llista d’informacions i continguts que necessitarem. Res de l’altre m√≥n. Al ser una botiga online si que haurem de procurar que les fotografies i els textos siguin impecables. Si cal una petita sessi√≥ de fotos, per exemple, tamb√© ho proposem. √Čs important disposar de material visual de qualitat i tamb√© ser√† necessari que cada producte compti amb una molt bona fitxa, incloent descripci√≥ complerta per√≤ tamb√© tot el text addicional que pugui ser d’inter√®s per l’usuari. El resum √©s: procurar que l’usuari no acabi anant a una altra p√†gina perqu√® all√† li resolen m√©s dubtes o li proporcionen m√©s detalls.

 

Un disseny web Shopify per començar a vendre ràpid!

 

La nostra recomanaci√≥ √©s fer el pas quan abans millor. Som r√†pids fent el disseny web Shopify i acabem fent una formaci√≥ al client. El m√©s habitual √©s que nosaltres deixem fets uns productes de mostra i aix√≠ ja comen√ßa l’aprenentatge per part vostra, acabant d’introdu√Įr la resta de productes i veient com funciona la gesti√≥ dels men√ļs de navegaci√≥, les col¬∑leccions, els codis de descompte, etc… A la m√≠nima que la web comenci a llu√Įr… publiquem i la comencem a moure i fer-ne difusi√≥. Llavors tot ser√† q√ľesti√≥ d’anar afegint productes i fer cr√©ixer el contingut amb el temps i, realment, cal veure fins a quin punt √©s aconsellable replicar tot un negoci f√≠sic o intentar abarcar massa varietat de productes. Realment… el secret de la venda online est√† en la especialitzaci√≥!

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny web Shopify aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Botiga online Shopify Taranna
Botiga online Shopify Taranna
Botiga online Shopify Taranna