Jornada “Innovaci√≥ i Salut”

Una campanya de marketing online per una jornada nascuda a Manresa

 

Ens van encarregar la campanya de marketing online a Manresa per la difusi√≥ de la Jornada ‚ÄúQu√® es fa al territori i cap on anem?‚ÄĚ. La jornada t√© l‚Äôobjectiu de posar en valor tot el que s‚Äôest√† fent al territori i descobrir possibles sinergies entre persones emprenedores, empreses, startups i institucions dins els √†mbits de la salut i la innovaci√≥. El projecte realitzat en el nostre estudi inclou el disseny gr√†fic de la imatge de la campanya aix√≠ com tamb√© del total d’aplicacions i diferents versions necess√†ries per la campanya de m√†rqueting online.

 

Serveis de marketing online a Manresa

 

Una estrat√®gia de marketing, que pot ser online i/o offline, ha d’estar enfocada a obtenir resultats. Per tant, cal dissenyar aquesta estrat√®gia i cal analitzar els canals que tenim. En segon lloc, caldr√† implementar les accions definides, ja sigui a web o a xarxes socials, per exemple. Podem redissenyar la web, podem crear landing pages espec√≠fiques, formularis per captaci√≥ de dades, campanyes via Mailchimp… Col¬∑laborem tamb√© amb especialistes certificats per Google Ads si requerim fem campanyes de display.

 

Marketing online a Manresa, Tarragona, Girona…

 

Realment el nostre √©s un sector on les dist√†ncies s√≥n el que menys importa. La nostra ag√®ncia de marketing online treballa amb clients de tot el territori i amb alguns de m√©s enll√† de la frontera. La nostra feina pot incloure auditar-vos la web, gestionar perfils a xarxes socials. Pot implicar programar campanyes de publicitat, fer recerca de paraules clau i generar contingut per posicionar-nos… el lloc on sigueu √©s realment indiferent, com segurament us trobeu vosaltres amb els vostres clients!

 


 

Podeu veure altres projectes de marketing online a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Imatge gràfica per a jornada d'innovació i salut a Manresa
Disseny de roll up per a jornada d'innovació i salut a Manresa
PDF amb programa digital per a jornada d'innovació i salut a Manresa
Exemple de marketing online manresa