Jornada “Innovació i Salut”

Una campanya de marketing online per una jornada nascuda a Manresa

Ens van encarregar la campanya de marketing online a Manresa per la difusió de la Jornada “Què es fa al territori i cap on anem?”. La jornada té l’objectiu de posar en valor tot el que s’està fent al territori i descobrir possibles sinergies entre persones emprenedores, empreses, startups i institucions dins els àmbits de la salut i la innovació. El projecte realitzat en el nostre estudi inclou el disseny gràfic de la imatge de la campanya així com també del total d’aplicacions i diferents versions necessàries per la campanya de màrqueting online.

Serveis de marketing online a Manresa

Una estratègia de marketing, que pot ser online i/o offline, ha d’estar enfocada a obtenir resultats. Per tant, cal dissenyar aquesta estratègia i cal analitzar els canals que tenim. En segon lloc, caldrà implementar les accions definides, ja sigui a web o a xarxes socials, per exemple. Podem redissenyar la web, podem crear landing pages específiques, formularis per captació de dades, campanyes via Mailchimp… Col·laborem també amb especialistes certificats per Google Ads si requerim fem campanyes de display.

Marketing online a Manresa, Tarragona, Girona…

Realment el nostre és un sector on les distàncies són el que menys importa. La nostra agència de marketing online treballa amb clients de tot el territori i amb alguns de més enllà de la frontera. La nostra feina pot incloure auditar-vos la web, gestionar perfils a xarxes socials. Pot implicar programar campanyes de publicitat, fer recerca de paraules clau i generar contingut per posicionar-nos… el lloc on sigueu és realment indiferent, com segurament us trobeu vosaltres amb els vostres clients!


 

Podeu veure altres projectes de marketing online a Manresa aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Imatge gràfica per a jornada d'innovació i salut a Manresa
Disseny de roll up per a jornada d'innovació i salut a Manresa
PDF amb programa digital per a jornada d'innovació i salut a Manresa
Exemple de marketing online manresa