Branding FAR Academy

FAR Academy porta la nostra agencia de comunicació de Manresa a Kuwait!

 

Aquesta empresa espanyola amb seu a Kuwait ofereix serveis a tots els agents del m√≥n del futbol, Ja siguin clubs, jugadors, entrenadors o federacions. El seu pla d’expansi√≥ inclou els pa√Įsos d’orient mitj√† i la resta d’√Äsia. La nostra agencia de comunicaci√≥ els va ajudar, des de Manresa, a establir i definir una imatge gr√†fica i, essencial, a elaborar presentacions corporatives per tal de presentar el seu projecte a possibles clients. Altres ofertes del seu cat√†leg de serveis inclouen l’organitzaci√≥ d’esdeveniments (stages, torneigs…), projectes d’inversi√≥ i tamb√© eSports.

 

Serveis de la nostra agència de comunicació

 

Generem continguts amb col¬∑laboraci√≥ amb periodistes professionals, que s’ocupen de redactar des d’una nota de premsa a tot un dossier d’empresa. Tamb√© oferim el servei de redacci√≥ de continguts mensuals per a blogs d’empresa, essencial per poder-nos anar posicionant per certes paraules clau i tenir una web m√©s rellevant. Assessorem i gestionem campanyes de marketing tant digitals com convencionals. Tamb√© oferim gesti√≥ de xarxes socials, establint calendari de publicacions i aplicant diferents estrat√®gies per incrementar seguidors de forma org√†nica o, molt recomanable tamb√©, anar muntant diferents campanyes publicit√†ries de pagament per tal d’arribar al nostre p√ļblic objectiu.

 

Escollir una agència de comunicació a Manresa

 

Ens diferenciem perqu√® col¬∑laborem. No ser√≠a realista plantejar-ho d’una altra forma. Redactem en japon√®s quan √©s necessari, fem foto de producte o d’exteriors segons es necessiti, redactem continguts especialitzats o generem objectes i renders en 3D. Configurem un equip de treball en funci√≥ de les necessitats en comunicaci√≥ i treballem en conjunt per assolir els objectius.

 


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de comunicaci√≥ a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

ordinador amb presentació corporativa
logotip per a academia esportiva d'alt rendiment
disseny de presentació corporativa
disseny de presentació corporativa