Identitat gràfica i disseny del logotip de WeDoIt a Manresa

Disseny del logotip i creació de tota la imatge gràfica d’una empresa com WeDoIt; un d’aquells projectes que més ens motiven!

Sideral és una empresa formada per especialistes del disseny gràfic i, en aquest cas, ens vam trobar amb un d’aquests projectes que són un plaer per a nosaltres, molt bonics de fer!
El client, WeDoIt, ens va demanar que dissenyéssim i ens encarreguéssim de fer tota la imatge gràfica de la companyia, un referent dins del sector de l’enginyeria a la comarca del Bages.
Volien una imatge modular, impactant i plena de color, ja que són una empresa que ofereix serveis per a la indústria de la producció i els béns d’equipament. I tenien una imatge que no era pròpia d’una empresa tecnològica del s. XXI; sense cap mena de dubte, era tot un repte per a nosaltres.
Es tractava d’un projecte amb una part digital i una altra per a tota la papereria de l’empresa; d’una banda, calia dissenyar tota la identitat visual i els grafismes per a la seva web i, de l’altra, també ens van demanar que ens encarreguéssim de tota la imatge gràfica offline: disseny del logotip per a carpetes i targetes de visita, així com tota la resta de material corporatiu que feien servir.
Val a dir que, en cada cas, generem més o menys aplicacions segons les necessitats o peticions concretes de cada client.

Què podem fer per tu a part del disseny del logotip com a dissenyadors gràfics de Manresa?

A vegades n’hi ha prou amb aquest paquet bàsic, però, tot sovint, cal dissenyar altres aplicacions com la retolació o la cartelleria en diferents formats i mides, algun element de packaging o etiquetes, dissenys especials per rotular tota una flota de vehicles d’empresa o pensar en el vestuari corporatiu i el sector tèxtil…, pel que fa al disseny gràfic, hem fet pràcticament de tot.
És important tenir clara aquesta llista d’aplicacions i canals de comunicació, per tal de poder tenir una visió més global a l’hora de posar-se a dissenyar-ne la gràfica. Si dediques uns minuts a navegar per la nostra secció de projectes, veuràs que hem realitzat i tenim moltíssima experiència en la realització d’identitats gràfiques.
Tot comença amb un briefing on cal deixar clar quins canals de comunicació i aplicacions s’han de treballar, i a partir d’aquí, ens podrem posar a crear. No és el mateix crear la imatge gràfica d’un esdeveniment concret que, per exemple, d’una botiga online.
Per acabar, ens agradaria fer valdre que també treballem els grafismes i les creativitats per a xarxes socials. Quelcom molt necessari avui en dia i una part essencial de qualsevol estratègia de continguts digitals o Social Media. En aquest cas, l’objectiu sempre és el mateix, fer créixer la comunitat de seguidors i la reputació d’una empresa a la xarxa, per tal d’augmentar el tràfic de qualitat i les vendes online, mitjançant una identitat visual i uns grafismes que captin l’atenció del teu públic objectiu des del primer moment.

Demana pressupost o assessorament personalitzat emplenant el nostre formulari de contacte en menys d’un minut

Abans de contractar els nostres serveis, possiblement voldries demanar informació detallada, sol·licitar un pressupost o resoldre dubtes que hagin pogut sorgir després de llegir aquestes línies. És el més normal del món!
Només cal que ens ho facis saber i et posis en contacte amb nosaltres trucant per telèfon al 619 68 63 49, enviant-nos un correu electrònic a la direcció houston@sideral.cat o dedicant uns segons a completar aquest formulari amb les teves dades. Així de senzill!!
A Sideral sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, càlid i molt proper a cadascun dels nostres clients.

Disseny d'identitat corporativa
Disseny de logotip per a enginyería
Disseny de targes de visita
Disseny de carpetes