insensats.cat – samarretes i literatura

INSENSATS és un projecte col·laboratiu del nostre estudi de disseny de botigues online a Manresa.

 

INSENSATS neix com una idea espont√†nia a la qual es va voler donar forma de manera √†gil i r√†pida. Es va optar per un sistema de disseny de botigues online mitjan√ßant Shopify degut a la rapidesa d’execuci√≥ i als costos redu√Įts que presenta aquesta plataforma. El cat√†leg de productes est√† sincronitzat a Facebook Shops i, per tant, apareix a Instagram. Aix√≤ permet etiquetar productes directament al feed.

 

Quins tipus de botigues online dissenyem?

 

Valorem necessitats i escoltem el qu√® se’ns demana. Proposem plataforma si fa falta, o per pressupost, estrat√®gia, etc… Nosaltres dissenyem qualsevol tipus de botiga online, sent sempre alguna de les plataformes m√©s habituals, ja sigui Shopify, Prestashop, Magento o WooCommerce per WordPress. Altres vegades no cal escollir plataforma perqu√® la botiga ja existeix o, dit d’una altra manera, simplement cal redissenyar-la, per actualitzar-la visualment, o a conseq√ľ√®ncia d’una auditoria web que aix√≠ ho recomani. I en altres ocasions, tamb√© ens podem trobar en qu√® cal gestionar tota una migraci√≥ de productes entre plataformes, o proposar un disseny per una plataforma externa que es deixi personalitzar m√≠nimament, com per vendre entrades, per exemple.

 

I més enllà del disseny de botigues online?

 

El seg√ľent pas natural ser√≠a fer-ne un seguiment a nivell t√®cnic o SEO, i m√©s si venim d’una auditoria. A banda, qualsevol botiga online ha de promocionar-se si o si, per tant, tamb√© oferim serveis de marketing en xarxes socials. Podem crear canals a Facebook, Instagram, Mailchimp… poder etiquetar productes a xarxes, crear i fer cr√©ixer una base de dades de clients i seguidors, generar-los contingut d’inter√®s. Crear articles pel blog tenint en compte continguts i paraules clau. O sigui, articles escrits per periodistes i que ajudin a posicionar la web. Tamb√© gestionem publicitat a xarxes socials, una inversi√≥ que recomanem molt ja que les eines que tenim disponibles, en multiples canals, permeten fer segmentacions de p√ļblic molt bones, essencial si busquem fer una inversi√≥ rentable i, per tant, efica√ß. En conclusi√≥, trobem el p√ļblic addient i ens dirigim a ell amb contingut rellevant.

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny de botigues online aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Carroussel d'il·lustracions aplicades en samarretes
Detall de samarreta
Samarreta en un acte de la Setmana del Llibre en Català
Captura de TV3 amb un model de samarreta catalana
Detall de la botiga Shopify d'Insensats
Samarreta "Una vida són molts dies"
Bel Olid amb una samarreta catalana
Laura Aznar amb una samarreta d'Insensats