Díptic Traumadvance

Disseny de catàlegs, fulletons, flyers…

A TRAUMADVANCE són especialistes en cirurgia ortopèdia i traumatologia. Necessitaven que algú els fes el disseny dels seus catalegs i fulletons, i com no, el nostre estudi de disseny gràfic els va fer una proposta que encaixava totalment amb les seves necessitats actuals i, sobretot, futures, ja que es troben en plena expansió i necessiten generar habitualment nous materials gràfics de comunicació per als nous serveis que es van incorporant en la seva cartera. De fet, a l’estudi de disseny gràfic estem habituats a treballar el disseny de catàlegs sigui quin sigui el seu format, anant des de catàleg de producte, a catàleg d’imatge, tarifes de preus, memòries anuals… fins a materials més petits com fulletons, díptics, tríptics, flyers… A més, valorem solucions que puguin entrar dins el pressupost disponible, i això a vegades repercuteix en l’ús, o no, de Pantones o tintes directes, tintes i vernissos especials, paper de prestigi i altres acabats gràfics (tintes amb aromes, rascables, termo-cromàtiques, reactives…)

Disseny de catalegs impresos… però també en format digital!

En el cas de cada catàleg que dissenyem per anar imprès, l’acompanyem també de la seva corresponent versió digital. Des d’un PDF optimitzat de tamany fins a tot un document digital amb navegació i elements interactius.

I després de dissenyar un cataleg… on imprimir-lo?

És una decisió a consensuar. Tant podem optar per treballar amb alguna impremta que ja conegui al client, com també podem suggerir d’entre els nostres col·laboradors habituals. No totes les impremtes es dediquen realment al mateix, i cada catàleg pot estar dissenyant pensant en algun sistema d’impressió en concret. Això fa que acabem recomanant una o altra impremta segons anem a impressió digital, impressió offset, serigrafia, ús de tintes especials, etc.


 

Podeu veure altres projectes de disseny gràfic de catalegs aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Díptic Traumadvance - disseny catalegs manresa