Disseny web WooCommerce “Vibra”

Els meus serveis de disseny web freelance

 

Ofereixo serveis de disseny web com a freelance des del meu estudi de Manresa. La que es mostra aquí, per exemple, és una web encarregada per una empresa que volia començar a fer venda online dels seus productes. En aquest cas, pensant en una navegació en base a atributs i altres maneres de filtrar els productes, es va optar per un disseny de web WordPress conjuntament amb el plugin de WooCommerce, que habilita totalment la venda online. Una solució personalitza i de gestió molt fàcil.

 

Avantatges del disseny web freelance

 

La principal diferència per al client final és que el disseny web freelance pot suposar un estalvi de costos. Un dissenyador freelance no suporta cap estructura fixa. En el meu cas, conformo un equip de treball segons els perfils que necessiti. Uns, poden ser dissenys web que són relativament fàcils d’executar i n’hi ha prou amb un parell de persones. Altres, poden ser de caire més complex com ecommerce, comunitats online o amb funcionalitats avançades i, per tant, requeriran d’un equip diferent amb perfils més especialitzats.

 

Altres perfils professionals freelance

 

A l’hora de dissenyar una web, i a banda dels perfils més tècnics, sovint incorporem altres professionals freelance al projecte. En el fons, tant és si la necessitat és un programador expert en Magento o si la web ha d’anar traduïda al japonès. El mateix per quan necessitem un artista 3D o una sessió de fotografies de producte.`A vegades caldrà una implicació intensiva. Altres vegades, no obstant, caldrà comptar amb col·laboracions més puntuals. En conclusió, cada projecte durà implícites unes necessitats i aquestes en definiran l’equip freelance que l’abordarà.

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny i programació web aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Disseny i programació de botiga online Wordpress
Web responsive dissenyada en Wordpress
Exemple de disseny web freelance