Disseny web corporatiu per a l’empresa de construcció SALIDO-CARRIÓ

Disseny web corporatiu de la seva web amb el popular CMS WordPress

L’empresa de construcció de Manresa Salido Carrió ens va encarregar el disseny web corporatiu de la seva pàgina, amb unes funcionalitats concretes i de forma integral–incloent imatge gràfica, desenvolupament web i tots els aspectes relacionats amb el SEO i el posicionament–.
El gestor de continguts escollit va ser WordPress per diversos motius; havia de ser una web que el client pogués gestionar per si sol, d’una forma senzilla, còmoda i amb unes funcionalitats concretes: comptar amb un ampli catàleg per a les seves promocions en curs, una potent galeria d’imatges, o fins i tot, la possibilitat d’oferir un Tour virtual als usuaris mitjançant vídeos o fotografies de 360°.
En funció de les seves demandes i necessitats vam desenvolupar una web en diferents llenguatges, com ara PHP5, CSS3, JavaScript i HTML, amb un resultat final per sobre del 80% al Google PageSpeed–tenint en compte les velocitats de càrrega de les webs amb aquesta mena de funcionalitats, és un percentatge molt elevat i que cal fer valdre–.

Quina mena de webs personalitzades podem dissenyar per aconseguir la transformació digital del teu negoci?

A Sideral comptem amb una àmplia trajectòria com a dissenyadors web a Manresa i en tots aquests anys que fa que treballem, hem portat a terme tota mena de webs corporatives i botigues online, tant pel sector industrial com pel comerç local, autònoms o entitats públiques i privades.
El nostre punt de partida sempre és el mateix; es tracta d’identificar les necessitats concretes de cada client o projecte, tenint molt clar que quan parlem de vendre online, per exemple, cal fer un salt qualitatiu pel que fa als aspectes tècnics en comparació a una simple web corporativa feta amb WordPress.
Una web dissenyada per a vendre per Internet cal que tingui un gran ventall de funcionalitats que no es necessiten quan es vol una web corporativa: disseny i càrrega de totes les fitxes de producte–amb text i fotografies adients–, tot el contingut optimitzat per tal de posicionar-lo a Google per sobre de la competència directa, caldrà connectar una passarel·la de pagament segura i configurar tot el Back-End o la zona de gestió de la botiga…, com a experts del disseny de botigues electròniques, et podem ajudar moltíssim a un preu ajustat i adaptant-nos per complet a les necessitats concretes del teu negoci a la xarxa.
D’altra banda, com a apassionats i professionals del disseny gràfic, també podem encarregar-nos de produir tota la imatge gràfica de la teva botiga digital, al mateix temps que et formarem i t’ajudarem a adquirir tots els coneixements necessaris perquè la gestionis tu mateix.

Demana informació sense cap compromís sobre els nostres serveis relacionats amb el disseny web corporatiu i et respondrem en un tres i no res!

És normal que tinguis dubtes i preguntes pel que fa al disseny de la teva nova web. No t’ho pensis més i posa’t en contacte amb nosaltres!
Pots demanar un pressupost detallat i explicar-nos exactament que necessites dedicant un moment a completar el formulari de contacte que et trobaràs fent clic en aquest enllaç.
D’altra banda, si no et pots esperar, només cal que ens facis un truc al número de telèfon 619 68 63 49 i rebràs un tracte directe, personalitzat i atent. Som el partner digital que estàs buscant per donar una empenta a la transformació digital de la teva empresa o negoci!

Detall de fitxa de projecte
Pàgina web Wordpress