Web WordPress OnBrok

Una web feta a Manresa, un dissenyador web treballant per Olot!

ONBROK √©s una corredur√≠a d’assegurances establerta a Olot, i la web ha estat feta per un dissenyador web a Manresa! Ells necessitaven tenir millor pres√®ncia online. Per tant, es va optar per implementar una web dissenyada en WordPress, √©s a dir, auto-gestionable pel client, responsive i llesta per implementar-hi qualsevol soluci√≥ de creixement que es requereixi en un futur. Ja sigui afegint-hi productes digitals, un sistema d’afiliaci√≥ o fidelitzaci√≥ o b√© canal de comunicaci√≥ amb els clients (via newsletter o xat d’assist√®ncia), etc. WordPress √©s un sistema molt robust i amb una gran comunitat desenvolupadora al darrera. Aix√≤ es nota en el fet que sigui una plataforma molt vers√†til i molt preparada, o sigui que, a la pr√†ctica, trobarem una soluci√≥ per a qualsevol necessitat que tinguem. Reserves online, zona privada… Sigui quina sigui la prestaci√≥, segur que trobem plugins per poder-la implementar.

Els meus serveis com a dissenyador de webs a Manresa

Conceptualitzaci√≥, wireframes, maquetes i propostes gr√†fiques pensant en les necessitats actuals, per√≤ tamb√© en les futures. Optimitzaci√≥ de recursos i gestions t√®cniques amb programadors, hosting, etc… S’ofereix una gesti√≥ integral del projecte web, per conveni√®ncia i per controlar l’execuci√≥ del projecte segons calendari definit.

Més enllà del dissenyador: col·laboració amb altres experts en el disseny web a Manresa

El seg√ľent pas despr√©s del disseny de la web √©s passar a programar-la i a optimitzar-la. Per aquestes tasques, sempre compto amb col¬∑laboradors habituals que s√≥n, cadasc√ļ d’ells, experts en la seva √†rea, ja sigui programaci√≥, posicionament o optimitzaci√≥. Aix√≤ garantitza que la web lliurada sigui una eina fiable i de la que tots en podem estar orgullosos d’haver-hi posat el nostre know-how.


 

Podeu veure altres projectes com a dissenyador web a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Disseny de pàgina web corporativa
Versió sobretaula de web corporativa Wordpress
Web corporativa dissenyada en Wordpress
Versió responsive de web corporativa Wordpress