Campanya “La Canal”

Com a dissenyador gràfic, aquesta és una campanya inspirada en Barcelona

Barcelona i la seva B, que tot dissenyador gr√†fic ha aplicat alguna vegada. I una sola lletra, la C, com a nexe gr√†fic entre tots els materials de comunicaci√≥ per LA CANAL: un espai obert de trobada, intercanvi i suport mutu per a les ve√Įnes i ve√Įns del Centre Hist√≤ric de Manresa. Una proposta activada a trav√©s de L‚ÄôANTIC, l‚ÄôAjuntament de Manresa i el projecte europeu URBACT Re-grow city.

Els meus serveis com a dissenyador a Barcelona, Tarragona, Girona…

De fet el tele-treball fa temps que √©s una realitat en el sector online, i per tant, el nostre estudi de disseny gr√†fic treballa amb clients d’arreu del pa√≠s per√≤ tamb√© de m√©s enll√† de les nostres fronteres. Tot √©s q√ľesti√≥ de treballar un bon briefing i poc m√©s, realment… tots treballem amb carpetes al n√ļvol, documents compartits, arxius via WeTransfer… s√≥n eines que acceleren la productivitat, fins i tot quan el client est√† a la cantonada!

Per√≤… i si em cal veure un dissenyador gr√†fic m√©s enll√† de Barcelona o altres grans ciutats?

Per descomptat! √Čs que no sempre √©s factible tele-treballar. Ens desplacem quan sigui necessari, sense problema. De fet, aix√≤ ens cal fer-ho sempre si estem davant un projecte de senyalitzaci√≥, d’un edifici o unes instal¬∑lacions, per exemple. A vegades cal fer visites amb arquitectes, aparelladors… a vegades cal visitar tota una f√†brica per entendre el proc√©s de producci√≥ i log√≠stica, o tamb√©, visitar instal¬∑lacions per calcular espais disponibles per muntar una exposici√≥ o un stand. Tant √©s si hem d’agafar un tren, un avi√≥ o venir en patinet… si us cal tenir-nos al davant… venim!


 

Podeu veure altres projectes com a dissenyador grafic a Barcelona aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Disseny gràfic de campanya municipal a Manresa
Disseny gràfic de campanya municipal a Manresa
Disseny gràfic de campanya municipal a Manresa