Botiga online Vins Petxina

Botiga online amb disseny web responsiu

El disseny web responsiu √©s un requisit indispensable en qualsevol disseny web des de fa temps. Prioritzem el disseny responsive per davant el cl√†ssic disseny web en format sobretaula. I la botiga online que vam dissenyar per Vins Petxina compleix tamb√© amb aquesta premisa. En aquest cas, l’√ļs de la plataforma de venda online Shopify ja ens garanteix que la web tindr√† un disseny responsive. Aix√≤ significa que la nostra web sempre s’adaptar√† a la mida de la pantalla on es visualitzi. Aquesta adaptaci√≥ fa que realment la web modifiqui autom√†ticament la seva composici√≥ per adaptar-se a diferents situacions: una pantalla de m√≤bil, una tablet o una televisi√≥. Primer, aix√≤ ja fa temps que no s’entendria d’una altra manera. I segon, tots els temes de Shopify s√≥n responsius. En conclusi√≥… avui en dia tenim per garantit que qualsevol disseny web que fem √©s responsiu.

Teniu una web antiga que no és amb disseny responsive?

Doncs us conv√© una actualitzaci√≥ urgent! Per una banda, si la web no t√© un disseny responsiu que s’adapti a dispositiu m√≤bils… ja fa temps que Google us penalitza en les cerques fetes des de m√≤bil, ja que no vol oferir experi√®ncies poc optimes als usuaris i, per tant, abans mostrar√† resultats de webs que s’adaptin a m√≤bils. I en quin tipus de dispositiu hi ha cap cop m√©s cerques i visualitzacions? Efectivament, els m√≤bils. I a m√©s a m√©s… si la web que teniu no t√© un disseny responsiu, probablement altres funcions o prestacions tamb√© estiguin desactualitzades o, simplement, no implementades. Cal actualitzar-se!

Un disseny web responsiu… significa pagar dos dissenys web?

En absolut! Que un disseny web sigui responsive ja fa temps que ‘v√© de s√®rie’ en qualsevol projecte web, i no implica cap increment de costos. De fet, qualsevol de les tecnologies m√©s habituals tipus WordPress, Shopify, Prestashop, Magento… totes funcionen per defecte amb temes, plantilles i plugins que s’adapten autom√†ticament a la mida de la pantalla. Aquest √©s el concepte: s’adapten autom√†ticament, nosaltres simplement hem de fer ajustos al disseny per acabar de deixar-lo perfecte, per√≤ no implica, en aquests casos, fer la feina dues vegades. Un altre tema √©s en el cas de disseny web totalment personalitzat, com kursaal.cat, on llavors si que cal dissenyar des de zero i per separat entre 2 i 3 formats de pantalla diferents.


 

Podeu veure altres projectes de disseny web responsiu aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Web Shopify per vendre online
Mòbil amb botiga online de vins dissenyada amb Shopify
Disseny web responsive per a Vins Petxina
Disseny web a Manresa
Disseny web responsive per a Vins Petxina
E-commerce fet amb Shopify