Disseny de botiga online Saaboor

Disseny i programació web a Manresa

El nostre estudi de disseny i programaci√≥ web est√† ubicat a Manresa, per√≤ com en el cas de l’exemple… tenim clients arreu! Bodegas Saaboor s√≥n uns petits productors de vi de la zona de Sierra Nevada, Granada. I algun altre projecte ens ha dut fins i tot un xic m√©s enll√†! En el cas de Saaboor, volien fer el pas a la venda online i nosaltres els vam proposar i dissenyar una web Shopify. √Čs una soluci√≥ ideal per a ells, ja que tampoc disposen de molta varietat de producte i ni molt menys calia plantejar una web t√®cnicament complexa, que acostumen a ser m√©s un fre que un detonant.

Quin tipus de disseny i programació web fem?

Dissenyem i programem tot tipus de p√†gines web, sempre pensant en quina √©s la millor soluci√≥ a proposar. Podem dissenyar webs corporatives, webs de formaci√≥ online, webs per vendre online… Treballem amb totes les plataformes habituals, tipus Worpress, Prestashop, Shopify… per√≤ tamb√© dissenyem des de zero webs totalment personalitzades, normalment Symfony, i creem intranets, dissenyem sofware de gesti√≥ que pugui anar, per exemple, sobre Bootstrap o tamb√© dissenyem pantalles per software espec√≠fic en l√≠nies de producci√≥, m√†quines autom√†tiques, pantalles interactives, etc…

I si vull una App i no una web?

Tamb√© dissenyem apps! Cal valorar si realment t√© sentit i utilitat la creaci√≥ d’una app, entenent que ser√† una eina que anir√† m√©s enll√† del que pugui anar una web amb disseny responsiu. Hem dissenyat i programat Apps ja siguin jocs tipus Sopa de Lletres o apps m√©s complexes i amb multitud de capes i de bases de dades a connectar.


 

Podeu veure altres projectes de disseny i programaci√≥ web aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Exemple de disseny i programació web a manresa
Pàgina web i botiga online dissenyada en Shopify
Disseny i programació web responsive
Botiga online dissenyada amb Shopify