Identitat gràfica Bus Manresa

Disseny de logotip i marca per a Bus Manresa

 

La renovaci√≥ del logotip i la identitat visual de Bus Manresa, el servei de transport p√ļblic de la ciutat, inclou el disseny d’una nova imatge gr√†fica que s‚Äôimplanta a tota flota d’autobusos, vehicles de servei i altres elements les marquesines, la retolaci√≥, els pl√†nols i les guies amb horaris, les targes d’abonaments, etc… La base sobre la que s‚Äôha dissenyat el logotip i sobre la que s‚Äôha desenvolupat la imatge visual ha estat el concepte de mobilitat, que √©s l‚Äôess√®ncia del servei del transport p√ļblic. Aix√≠, busquem analogies amb els grafismes dels pl√†nols de les xarxes de transport.

 

Els nostres serveis en disseny de logotip a Manresa

 

Conceptualitzam i dissenyem logotips per a petites i grans empreses, aix√≠ com tamb√© dissenyem logos per entitats, fundacions, productes… Escoltem, interpretem i proposem fins arribar al disseny de logotip final. Per acabar, tamb√© oferim el servei de registre de marca, presentant tota la documentaci√≥ a l’oficina de patents i marques. N’assegurem el registre i l’exclusivitat en el seu √ļs per al client.

 

Disseny de logotip, identitat corporatiu i manual corporatiu

 

Tot logotip que dissenyem va acompanyat de la seva corresponent guia d’aplicaci√≥, on establim tots els criteris i les caracter√≠stiques de la marca. Juntament amb els originals entregats, aix√≤ ja √©s suficient per garantir coher√®ncia en futures aplicacions. En projectes de m√©s envergadura, on hi hagi multitud d’aplicacions i de situacions a considerar, √©s on optem per elaborar un manual d’identitat corporativa. √Čs a dir, un recull exhaustiu on definim tota la imatge d’una marca. Com a exemple, podeu veure un exemple de manual corporatiu aqu√≠.

 


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de marketing a Manresa aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

Manual d'identitat gràfica de Bus Manresa
Marquesina amb disseny nou de cartell de Bus Manresa
Nou logotip per a Bus Manresa
Rotulació de vehicle elèctric amb la nova identitat visual de Bus Manresa - disseny logotip manresa
Detall del logotip de Bus Manresa aplicat en un autocar - disseny logotip manresa
Autocar amb la nova imatge gràfica de Bus Manresa - disseny logotip manresa
Autocar i vehicle elèctric exposats a la plaça Sant Domènec de Manresa - Disseny logotip manresa