Imatge corporativa Althaia Xarxa Assistencial

Un repte per la nostra agencia: branding per Althaia Xarxa Assistencial Manresa

 

Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, és una fundació dóna servei integral a les persones en l’àmbit sanitari i social a Manresa. La seva trucada va acabar sent tot un repte per la nostra agencia de branding! Althaia integrada per un equip de 2.000 professionals que ofereixen atenció diversa. Atenció primària, especialitzada, a la dependència, en salut mental i medicina de l’esport. I ho fan a l’Hospital Sant Joan de Déu, a la Clínica Sant Josep, al Centre Hospitalari, al CSAM Centre de Salut Mental o als ABS Bases Manresa i Barri Antic, tots ells situats a Manresa.

El plantejament a l’agencia de branding de Manresa fou partir d’un logotip ja existent però replantejant-ne tota la imatge. Calia donar-li recorregut però també calia normativitzar-la tota. Es va aplicar un petit restyling al logotip i es van revisar totes les aplicacions, tant corporatives com de comunicació, desenvolupant el branding en tot tipus de suports, des de la papereria bàsica i operativa fins a elements publicitaris com anuncis, fulletons o cartells; elements d’identificació corporativa, com uniformes i vestuari o vehicles. També es van revisar les publicacions o els suports digitals com la web, les xarxes socials o les presentacions PowerPoint.

El treball de desenvolupament de branding portat a terme al llarg de gairebé un any, i finalment materialitzat en l’edició d’un manual de 140 pàgines que servirà de referència normativa i, a la vegada, en més de 100 originals per a reproducció de tots els suports desenvolupats que, en molts casos, incorporen exemples d’ús.

 


 

Podeu veure altres projectes de la nostra agencia de branding a Manresa aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Dos telèfons amb la campanya de mecenatge per Althaia en format Instagram Stories
Manual corporatiu per Althaia
Campanya de mecenatge per Althaia en format Instagram Stories
Manual corporatiu per Althaia
Manual corporatiu per Althaia
Anunci en premsa de campanya per mecenatge Althaia Manresa
Manual corporatiu per Althaia
Anunci en premsa de campanya per mecenatge Althaia Manresa
Manual corporatiu per Althaia
Manual corporatiu per Althaia