Catàleg lots de Nadal d’Origen

Catàlegs i disseny de material imprès

 

Treballem creant tot tipus de material impres, com per exemple disseny catàlegs de producte o d’imatge. Dissenyem i maquetem aplicacions que hagin de passar per l’impremta, també calendaris, programes de mà, etiquetes de vi… Estem avessats a tractar amb la indústria gràfica per feines d’impressió offset, digital i/o de serigrafia. Podem donar-vos suport en el disseny de packaging i l’ús de tintes especials, com plata rascable, termocromàtiques, reactives, alt relleu… Valorem quina és la necessitat, el millor missatge i els costos que pot tenir tot plegat, i busquem la millor solució segons el pressupost disponible.

 

Consideracions per al disseny de material impres

 

El sector de les impremtes té uns preus més competitiu, o menys prohibitius, des de l’ús de la impressió digital, malgrat aquesta presenti algunes limitacions. El format d’impressió en pot ser una, ja que tenim unes mides màximes A3+. Les tintes a reproduïr en pot ser una altra, ja que no és factible l’aplicació de tintes o vernissos especials. És per això que el nostre objectiu pot condicionar l’haver de treballar amb tecnologia offset o serigràfica.

 

Quins altres tipus de disseny imprès oferim?

 

Dissenyem i maquetem qualsevol tipus de material imprès, des de fulletons o flyers fins a complerts catàlegs de producte o d’imatge. Valorem costos d’impressió i proposem solucions creatives a materials de comunicació com calendaris de paret o calendaris de sobretaula, etiquetes de vi o packaging de producte, etc. També oferim serveis de disseny editorial per la creació i la maquetació de publicacions tipus revista, memòries anuals corporatives, manuals d’instruccions, guies per a usuaris, guies turístiques, catàlegs d’exposicions… Òbviament també lliurem la versió digital de qualsevol disseny imprès.

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny de material imprès aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!

Disseny gràfic de catàleg
Pagines interiors dissenyades
Disseny gràfic de catàleg de lots de nadal
Maqueta de catàleg
Pàgines interiors de catàleg de Nadal
Disseny i maquetació de catàleg
Portada de catàleg