Aparcament patinets Althaia

Un bon exemple de perqu√® cal un bon manual d’identitat corporativa

 

El manual d’identitat corporativa que vam elaborar per la Fundaci√≥ Althaia √©s un document d’unes 150 p√†gines. S’hi estableix quina √©s la identitat visual de la Fundaci√≥ i quines s√≥n les bases sobre les quals anirem fent evolucionar aquesta identitat amb nous elements que vagin necessitant-se en el temps. Un bon exemple d’aix√≤ √©s la necessitat, sobrevinguda, de tenir un aparcament amb c√†rrega per a patinets el√®ctrics. Aquesta √©s una aplicaci√≥ / necessitat que simplement no existia en el moment de crear el manual. Aix√≠ doncs, gr√†cies a la feina feta en el manual i partint de les indicacions que all√† es troben, es genera sense la m√©s m√≠nima dificultat mentre que es mant√© la coher√®ncia gr√†fica.

 

Per a qu√® serveix un manual d’identitat corporativa?

 

Un manual d’identitat corporativa √©s un document de car√†cter normatiu que presenta, descriu i explica els signes de la identitat visual corporativa de l’empresa, i tamb√© el desenvolupament i l‚Äôaplicaci√≥ d‚Äôaquests signes en els principals suports per mitj√† dels quals es manifesta. L‚Äô√ļs correcte dels signes b√†sics d‚Äôidentitat en les seves m√ļltiples aplicacions √©s fonamental per mantenir la integritat de la identitat corporativa. La seva creaci√≥ sol implicar una tasca molt minuciosa per tal que totes les seves manifestacions adoptin una forma unit√†ria i coherent. S’aconsegueixen sin√®rgies que potencien el valor i el sentit de la marca. Per aquesta ra√≥, han de consultar i utilitzar el manual tothom que tingui la responsabilitat d‚Äôaplicar qualsevol element d‚Äôidentitat de l’empresa.

 

Qu√® podem trobar en un¬†manual d’identitat corporativa?

 

En un manual d’identitat corporativa √©s habitual definir-hi i trobar-hi originals per a reproducci√≥ del(s) logotip(s) i de les aplicacions que apareixen en el propi manual. Aix√≤ inclou el propi logotip i les seves versions, elements de papereria b√†sica, papereria operativa, packaging i identificaci√≥ corporativa. A banda, el manual pot contemplar elements de comunicaci√≥ tals com elements publicitaris, material informatiu, publicacions, senyal√®tica i canals digitals (web, blog, xarxes, intranet, presentacions…).

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny gr√†fic aqu√≠. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… tamb√© ens podeu contactar per tel√®fon al 619 686 349, i tamb√© escrivint-nos un correu!

manual identitat corporativa
manual identitat corporativa