Disseny catàleg corporatiu Expat Feliu

Disseny de catàleg corporatiu imprès i digital

 

Aquest projecte de disseny de catàleg corporatiu és un encàrrec d’expat Feliu, la divisió de Feliu Consultors especialitzada en mobilitat global i immigració corporativa. Per tal de que puguin fer una major difusió dels seus serveis i, a banda de la pàgina web, els hem dissenyat aquest catàleg corporatiu i de serveis que compta amb una versió en castellà i una altra en anglès i que ha estat produït tant en versió impresa com en versió digital.

 

Catàleg corporatiu, de producte, d’imatge…

 

Ja sigui en versió impresa o en versió digital interactiva, a Sideral ajudem a empreses i negocis que necessiten comunicar o vendre els seus serveis en forma de catàleg. Ens ocupem del disseny però també d’altres factors determinants, com la qualitat de les imatges (pròpies o de recurs) i de les traduccions que es puguin necessitar. Si el catàleg ha d’anar imprès, també us podem assessorar o gestionar la cerca d’impremtes i pressupostos. A més, dins l’equació de costos i tots els factors que els determinen, podrem valorar l’ús de papers de prestigi o de tintes especials. Podem valorar l’ús de tintes Pantone directes, tintes termocromàtiques, glitter, alt relleu, que imitin textures, que deixin anar aromes…

 

I dissenyar un catàleg corporatiu digital i interactiu?

 

La manera de contenir costos si el nostre sector ho permet és, efectivament, optar per un catàleg corporatiu digital. Estalviem en impremta i en podem fer difusió massiva. El podem penjar a la web corporativa o enviant-lo via correu electrònic, especialment si disposem d’una newsletter o una bona base de dades. En aquest cas, el catàleg digital permet més flexibilitat en quant al número de pàgines totals i permet ser actualitzat també de forma més còmode. Perdrem qualsevol característica que puguem donar-li via serigrafia o tintes especials. Però en el seu lloc, podrem afegir-li interactivitat, ja sigui per oferir una navegació tàctil o per enllaçar-hi continguts externs com enllaços web (també fàcils d’actualitzar) o elements multimèdia com vídeos, renders 3D, galeries d’imatges, etc.

 


 

Podeu veure altres projectes de disseny de catàleg corporatiu aquí. I si teniu cap consulta o projecte a comentar… també ens podeu contactar per telèfon al 619 686 349, i també escrivint-nos un correu!